Luxe kamers

Deze kamers bevinden zich in het monumentale deel van het hotel. De historische woningen ‘Casselbergh’, ‘Zeven Torens’ en ‘t Fransch Schildt’ werden volledig gerestaureerd in hun oude glorie en kregen een nieuwe bestemming. De eigenaars en bewoners van deze monumentale huizen waren door de eeuwen heen steeds vooraanstaande, soms adellijke personen. Adem de sfeer van toen en geniet!

Executive kamer

Het merendeel van deze kamers bevindt zich in het historische gedeelte van het hotel. Ruime kamers, kroonluchters of houten elementen zijn typische kenmerken van deze kamers.

Deluxe kamer

Zeer ruime kamers in het historische gedeelte van het hotel. Elke Deluxe kamer biedt haar eigen unieke kenmerk: hoge plafonds, imposante kroonluchters of houten balken...

Junior Suite

Dé kamer met de grootste oppervlakte. Vanaf het salon heeft u een uniek zicht op de Burg en de Halletoren. Hier komt u tot rust na een drukke dag Brugge.

Duplex Triple/Quadruple Familiekamer

Ideaal voor gezinnen! Deze sfeervolle Duplex Triple of Quadruple kamers in twee verdiepingen laten iedereen toe een welverdiende nachtrust te genieten.