Culinair

Een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet in ons gezellig ontbijtrestaurant laat u toe de dag fantastisch te starten. In onze gezellige bar-lounges kunnen zowel hotelgasten als niet hotelgasten genieten van een verfrissend drankje in de zomer of een warme opkikker tijdens de wintermaanden. De rijke geschiedenis, de comfortabele zetels en het rijkelijke interieur maken van deze bar dé ontmoetingsplaats bij uitstek.

Ontbijtrestaurant

Hoe kunt u de dag beter beginnen dan met een uitgebreid ontbijt? U wordt verwelkomd met een riant warm en koud buffet met verse vruchtensappen en een uitgebreid assortiment aan ontbijtspecialiteiten zoals verschillende broodsoorten en hartig en zoet beleg. In het ruime, gezellige ontbijtrestaurant wordt u persoonlijk bediend door ons hartelijk personeel en kunt u kiezen tussen de traditionele koffie en thee of een heerlijke warme Belgische chocolademelk.

OPENINGSUREN
Elke dag van 07u30 tot 10u30

Bar – Lounge

De hotelbar is de gezellige ontmoetingsplaats bij uitstek voor zowel hotelgasten als de Brugse levensgenieters. Aperitieven of digestieven kan hier perfect. In de winter steken we voor u speciaal onze open haard aan om het nog gezelliger te maken. Het uitgebreid drankenassortiment bevat de premium brands uit zowel binnen- als buitenland.

OPENINGSUREN
Elke dag van 12u00 tot middernacht

VEELGESTELDE VRAGEN

Het ontbijt wordt geserveerd van 7u30 tot 10u30.

Het rijkelijk gevulde ontbijtbuffet biedt een riant warm en koud buffet met verse vruchtensappen en een uitgebreid assortiment aan ontbijtspecialiteiten zoals verschillende broodsoorten en hartig en zoet beleg. In het ruime, gezellige ontbijtrestaurant kunt u kiezen tussen de traditionele koffie en thee of een heerlijke warme Belgische chocolademelk.

Dit kan zeker, gelieve dit ten minste 24 uur op voorhand te communiceren.

In het hotel is er een ontbijtrestaurant en bar.