Culinair

Een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet in ons gezellig ontbijtrestaurant laat u toe de dag fantastisch te starten. In onze gezellige bar-lounges kunnen zowel hotelgasten als niet hotelgasten genieten van een verfrissend drankje in de zomer of een warme opkikker tijdens de wintermaanden. De rijke geschiedenis, de comfortabele zetels en het rijkelijke interieur maken van deze bar dé ontmoetingsplaats bij uitstek. Voor een informele lunch of culinair diner adviseren wij ons restaurant. Het trendy restaurant van Hotel Dukes’ Palace bevindt zich op wandelafstand.

Ontbijtrestaurant

Hoe kunt u de dag beter beginnen dan met een uitgebreid ontbijt? U wordt verwelkomd met een riant warm en koud buffet met verse vruchtensappen en een uitgebreid assortiment aan ontbijtspecialiteiten zoals verschillende broodsoorten en hartig en zoet beleg. In het ruime, gezellige ontbijtrestaurant wordt u persoonlijk bediend door ons hartelijk personeel en kunt u kiezen tussen de traditionele koffie en thee of een heerlijke warme Belgische chocolademelk.

OPENINGSUREN
Elke dag van 07u30 tot 10u30

Bar – Lounge

De hotelbar is de gezellige ontmoetingsplaats bij uitstek voor zowel hotelgasten als de Brugse levensgenieters. Aperitieven of digestieven kan hier perfect. In de winter steken we voor u speciaal onze open haard aan om het nog gezelliger te maken. Het uitgebreid drankenassortiment bevat de premium brands uit zowel binnen- als buitenland.

OPENINGSUREN
Elke dag van 12u00 tot middernacht

Wegens COVID-19 is de bar momenteel niet geopend.

RESTAURANT

Lunch: Voor een snelle hap kunt u over de middag terecht in onze ‘Lunchroom/bar Dukes’. De chef serveert evenwichtige gerechten in een ongedwongen kader.
Diner: Ons restaurant biedt een eerlijke, klassieke keuken met een moderne touch.

Lunchroom Dukes en Dukes Restaurant liggen op wandelafstand van Grand Hotel Casselbergh.

OPENINGSUREN
Elke dag geopend

VEELGESTELDE VRAGEN

Het ontbijt wordt geserveerd van 7u30 tot 10u30.

Lunchen en dineren kan in Dukes Restaurant, op wandelafstand van Grand Hotel Casselbergh. Lunchen kan van 12u00 tot 14u30, dineren van 18u30 tot 21u00.

Het rijkelijk gevulde ontbijtbuffet biedt een riant warm en koud buffet met verse vruchtensappen en een uitgebreid assortiment aan ontbijtspecialiteiten zoals verschillende broodsoorten en hartig en zoet beleg. In het ruime, gezellige ontbijtrestaurant kunt u kiezen tussen de traditionele koffie en thee of een heerlijke warme Belgische chocolademelk.

Dit kan zeker, gelieve dit ten minste 24 uur op voorhand te communiceren.

In het hotel is er een ontbijtrestaurant en bar.

Dineren kan in Dukes Restaurant op wandelafstand van Grand Hotel Casselbergh.