Locatie

  • LOCATIE

Het Grand Hotel Casselbergh**** ligt midden in het historische centrum, op slechts 150 meter van de Grote Markt, het Stadhuis en de Burg, waardoor het de ideale basis vormt om te voet de binnenstad te ontdekken. In de talrijke gezellige winkelstraten vlakbij kunt u de hele week heerlijk shoppen. Het hotel is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer of de wagen.

BEREIKBAARHEID

Bij Grand Hotel Casselbergh

Het hotel beschikt over een ondergrondse privé parkeergarage met 40 plaatsen; plaatsen zijn volgens beschikbaarheid en kunnen enkel voorbehouden worden na reservatie. De parking is toegankelijk met een autolift (2m hoog, 2m20 breed, 5m40 lang). LPG wagens zijn verboden. Op 200m bevindt zich de openbare parking Pandreitje en op 500 m vindt u de openbare parking Alfa Park.

De dichtstbijzijnde luchthavens zijn de internationale luchthavens Zaventem (95 km), Deurne (115 km) and Ostend (25 km). Het treinstation is 2 km verderop. Bij de ingang van het station is een taxistandplaats.

LOCATIE

in het hartje van Brugge

Filter by

BRUGGE

in een oogopslag

VEELGESTELDE VRAGEN

Het hotel is gelegen in het hart van de historische stad Brugge, vlakbij de Burg. Ondanks het feit dat Grand Hotel Casselbergh zeer centraal gelegen is in Brugge, is het een oase van rust.

Het hotel beschikt over een ondergrondse parkeergarage.

Het gebruik van de parking kost 30 Euro per nacht. Reserveren wordt sterk aangeraden.

Het hotel is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het treinstation van Brugge bevindt zich op twee kilometer van het hotel. De dichtstbijzijnde bushalte is op de Markt, 200 meter van het hotel.

Grand Hotel Casselbergh is gelegen in het hart van de stad Brugge.

De dichtstbijzijnde luchthavens zijn:

– Oostende: 30 km
– Brussel – Nationale Luchthaven: 110 km
– Charleroi: 155 km