Spa

  • SPA & FITNESS CENTRUM

Welkom in The Spa, een stukje hemel op aarde in de grootse historische kelders van Grand Hotel Casselbergh. De toegang tot de wellness wordt gratis aangeboden aan de gasten van het hotel. De wellnessruimte bestaat uit een sauna, een stoombad, fitnessruimte en een relaxatieruimte. Op aanvraag kunt u zichzelf trakteren op een deugddoende massage na een dagje kuieren in Brugge.

Spa

Schoonheid komt van binnenuit, maar met de extra hulp van onze spa heeft u een compleet gevoel van welbehagen! De voormalige 13de- tot 17de-eeuwse kelders van het historische pand leenden zich perfect tot het integreren van een sauna, stoombad en relaxatieruimte.

HIGHLIGHTS

  • Sauna (82° Celsius)
  • Stoombad
  • Relaxatieruimte

Behandelingen

De behaaglijke cabine zorgt voor een serene sfeer waarin u zich kunt laten meevoeren door een ontspannende, rustgevende massage, bestemd om de dagelijkse routine te doorbreken. U voelt de stress van u afglijden, uw geest en lichaam komen opnieuw in balans. De massages moeten vooraf gereserveerd worden.

Massage

Volledig lichaam -60 minuten – € 75

Achterkant van de benen en rug – 30 minuten – €40

Op afspraak mits reservatie

FITNESS

neem de tijd voor jezelf

GRAND HOTEL CASSELBERGH’S GYM

In de fitness ruimte van Grand Hotel Casselbergh kunt u aan uw conditie werken terwijl u op vakantie bent. Crosstrainer, krachttraining, loopband of fiets; sporten in onze fitness is een unieke ervaring met de middeleeuwse gewelven als kader.

OPENINGSUREN
Iedere dag 24/24

VEELGESTELDE VRAGEN

Grand Hotel Casselbergh beschikt over een wellness met fitness, sauna, stoombad en ontspanningsruimte.

Op aanvraag zijn er ook massages mogelijk.