Meeting en Events

MEETING & EVENTS

In de aangename sfeer van het Grand Hotel Casselbergh kunt u heel geconcentreerd en in alle rust vergaderen of samen komen voor een evenement. Zalen en ruimtes zijn er voor iedere sfeer en stijl, van 2 tot maximaal 150 gasten.

ZALEN

Onze vergaderzalen

546

m2 conference centre

9

vergaderzalen &
boardrooms

40

parkeerplaatsen

160

gastencapaciteit

Historische zalen

Grand Hotel Casselbergh beschikt over 2 unieke historische zalen op het gelijkvloers. Ideaal voor 2 tot 25 personen. Deze monumentale zalen (Zeven Torens en Casselbergh) zijn allemaal overgoten met natuurlijk daglicht, zijn elegant ingericht en kunnen worden voorzien van alle moderne vergaderfaciliteiten. Dé garantie voor een succesvolle directievergadering, zakelijke bijeenkomst of training.

Conferentiecentrum

Zaal Memling (146 m²) is de perfecte zaal voor presentaties, conferenties en evenementen. De lichtstraat aan de bovenkant van de zaal biedt voldoende daglicht om zo uw evenement te doen slagen.

Zaal Groeninghe (195 m²) is de grootste zaal in het hotel. De grote ramen met de Engelse koer bieden de mogelijkheid even een frisse neus te halen tijdens drukke conferenties.

Lounges

Onze smaakvol gedecoreerde lounges kunnen afgehuurd worden om in alle privacy en rust een drink te organiseren of een eerder informele vergadering vast te leggen. Bovendien is de bar een bijzondere plek door z’n rijke historie en zijn subtiele inrichting: comfortabele bergères, hoge plafonds, luxueuze muurbekleding, schitterende luchters, open haard, rustige leeshoek, … Het perfecte kader voor elk geslaagd moment.

CONTACT

Vestuur ons een bericht

    Deze site is beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Service Voorwaarden zijn van toepassing.

    VEELGESTELDE VRAGEN

    In totaal zijn er 9 boardrooms en vergaderzalen beschikbaar met een maximumcapaciteit van 160 personen in de grootste zaal.