Home

De beste prijs alleen op de officiële website

UNIEK VIERSTERRENHOTEL IN BRUGGE

Grand Hotel Casselbergh Brugge****, centraal gelegen naast de Burg en de Markt, is de ideale uitvalsbasis voor een bezoekje aan Brugge. Dit luxueuze hotel, dat de historische woningen ‘Casselbergh’, ‘Zeven Torens’ en ’t Fransch Schildt’ een nieuwe bestemming geeft, werd uitgebreid met een compleet nieuw gedeelte aan de achterzijde. Dit unieke hotel vermengt rijke historie met moderne luxe en neemt u terug mee naar een tijd van eclectische en adellijke sfeer. Grand Hotel Casselbergh Brugge**** telt 118 elegante kamers die hedendaagse luxe combineren met authentieke charme van het 18de-eeuwse Brugge. Het hotel telt diverse vergaderzalen, 40 parkeerplaatsen en een wellness in de historische kelders.

Grand Hotel Casselbergh heropende op 1 april 2021 na een nauwgezette renovatie die zijn prestigieuze karakter weerspiegelt en nieuwe, tijdloze elementen introduceert. Het unieke meubilair, de kunst van Desmarets en de verfijnde decoraties harmoniëren naadloos met het historische karakter van het gebouw. Meer dan ooit wordt Grand Hotel Casselbergh een niche hotel in zijn segment.

ONS HOTEL

in één oogopslag

  • Gratis Wi-fi
  • Bar
  • Spa
  • Fitness
  • Vergaderfaciliteiten
  • Parkeren

KAMERS

rijke historie vermengd met moderne luxe

Het hotel telt 118 elegante kamers. Ze combineren hedendaagse luxe met authentieke charme van het Bourgondische Brugge uit de Middeleeuwen. Uw slaapcomfort werd extra bestudeerd en de decoratie en verlichting zijn subtiel. Alle kamers zijn voorzien van een moderne badkamer. Een aantal kamers biedt een prachtig zicht over historisch Brugge en zijn feeërieke reien; de hoge plafonds of de historische elementen in de luxe kamers zorgen ervoor dat u ontspannen verblijft in een klein stukje geschiedenis.

LOCATIE

in het hartje van Brugge

Culinair

heerlijke momenten om te genieten

Een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet in ons gezellig ontbijtrestaurant laat u toe de dag fantastisch te starten.
In onze gezellige bar-lounges kunnen zowel hotelgasten als niet hotelgasten genieten van een verfrissend drankje in de zomer of een warme opkikker tijdens de wintermaanden.

De rijke geschiedenis, de comfortabele zetels en het rijkelijke interieur maken van deze bar dé ontmoetingsplaats bij uitstek.

SPA & FITNESS

een hemel van sereniteit

KOM TOT RUST BIJ GRAND HOTEL CASSELBERGH

Welkom in The Spa, een stukje hemel op aarde in de grootse historische kelders van Grand Hotel Casselbergh.

Geschiedenis

van Grand Hotel Casselbergh

HOME OF KING CHARLES II

Ontdek de geschiedenis van Grand Hotel Casselbergh.

DIRECT BOEKEN = GRATIS VOORDELEN

Alleen met een online reservering

DE BESTE PRIJS

Waarom direct boeken? Omdat u bij ons een betere prijs vindt dan waar dan ook.

100% VEILIG RESERVERING

Online boekingsproces, zeer eenvoudig en met 100% veilige betaling. Nu boeken, betalen bij het uitchecken.

GEEN VERBORGEN KOSTEN

Wat je ziet is wat je betaalt.