Accommodatie

In het Grand Hotel Casselbergh Brugge**** draait alles om uw welbevinden. Het hotel telt 118 elegante kamers. Ze combineren hedendaagse luxe met authentieke charme van het Bourgondische Brugge uit de Middeleeuwen. Uw slaapcomfort werd extra bestudeerd en de decoratie en verlichting zijn subtiel.

Alle kamers zijn voorzien van een moderne badkamer met relaxerende badprodukten, gratis Wireless Internet, airconditioning en thee- en koffiezetfaciliteiten.

Een aantal kamers biedt een prachtig zicht over historisch Brugge en zijn feeërieke reien; de hoge plafonds of de historische elementen in de ‘Executive’ en ‘Deluxe’ kamers zorgen ervoor dat u ontspannen verblijft in een klein stukje geschiedenis en de historische Duplex kamers zijn de perfecte oplossing voor families.

Conform de Belgische wetgeving geldt er een rookverbod in het volledige hotel. Huisdieren zijn niet toegelaten.

Comfort Kamers

Of u nu kiest voor een kamer met of zonder zicht op de Reitjes of een van onze Triple kamers, een verblijf in een van deze prachtig gedecoreerde kamers laat u toe een perfect nachtrust te genieten.

Luxe kamers

Wie op zoek is naar ultieme luxe en een ervaring om nooit te vergeten, kan terecht in één van onze historische kamers. Hoge plafonds, kroonluchters of houten dakgebintes... elke luxe kamer heeft haar eigen unieke stijl.